Hei, alle sammen – møt «Elmer». «Elmer», møt alle sammen…

Elmer 2019 Cover Singel Dumdum Boys«Elmer» ble til under innspillingen av Armer og Bein i 2018, men da albumet var ferdig, ble det ikke plass til den. Sånt skjer, uten at det betyr at det var noe gærnt med «Elmer». Tvert imot. Men noen ganger blir det bare sånn; alle album lever sine egne liv, og av og til blir det en arm eller et bein til overs. Så under en omfattende rydde-økt i skuffer og skap nå i det siste, fant vi ut at «Elmer» fortjente bedre enn å forbli vår lille hemmelighet.

Dermed slipper vi nå «Elmer» løs, helt på egen hånd, og i noenlunde ensom majestet. Det synes vi nemlig den fortjener. Den er produsert av Martin Horntveth, og ble innspilt i Amper Tone i Oslo.

Ta vare, og ta godt vare på «Elmer»!

Fred,
DDB

«Elmer» på Spotify – «Elmer» på Apple Music