GLEDELIG VÅR!

Håper vinteren har behandlet dere pent. Selv feiret vi solens tilbakekomst med å sporenstreks stenge oss inn i et mørkt øvingslokale for å gjøre det vl liker best. Hver sin lyst. Der sitter vi og spiller begeistret de samme gamle tre akkorder om og om igjen og grunner over hvordan vi skal lage sanger av dem nok en gang. Men vi prøver og prøver og feiler og prøver igjen og smått som senn lykkes vi kanskje . Blir vi fornøyde skal vi være rause nok til å dele dem med alle som vil høre.

Det blir nok ingen konserter i år med oss, men det kan vise seg å være vel så givende å overvære en av de to eksklusive konsertene med det lovende orkesteret «Wannskrækk». Morsom gjeng.

Glem ei «Vonde Visu» med broder Bjella.  Verden ser betraktelig vakrere ut med den i ørene, gjør den ikke?

Fred,

DDB