Hei og takk for oss…

Hei og takk for oss…

…og ikke minst, takk for dere! Takk for en fantastisk turné både her og der, det blir definitivt ikke mindre morsomt med årene. Nå tar vi oss en liten pause, skifter strenger, smører stemmebånd og limer trommestikker før vi legger ut på en runde til noen de fineste festivalene i Norge til sommeren. Datoer legges ut her mandag 15.mars. Følg med. I mellomtiden kan man jo hygge seg med et utall klipp på YouTube av varierende kvalitet. Vi minner også om at Tidsmaskin endelig har kommet på vinyl og et praktfullt dobbeltalbum har det blitt! Sjekk platekompaniet eller aller helst din lokale kvalitetsforhandler av musikk.

Takk også for den fine harpa Kjartan og Aslak fikk på lørdag, det er definitivt flere som hadde fortjent den…

På snarlig gjenhør,

DDB