Hei og takk for oss…

Godt nyttår, alle venner av god rock!

Den 3. Februar starter vi Tidsmaskin turnéen i Trondheim og i disse dager finpusser vi en haug av låter; noen nye, noen kjente, noen litt mer obskure og en del som virker ukjente selv for oss. Lovende.

Vi legger også siste hånd på redigering av opptak fra plateslippet som fant sted under en mørk bro i Oslo, dette blir gjort tilgjengelig hvert øyeblikk. Skulle ønske vi kunne si det samme om vinyl utgaven av Tidsmaskin som har hatt så mange kjepper i hjulene at den nådde en full stopp like før jul…Men nå ser det ut til at den skal være i våre og deretter deres hender i midten av februar. Ser ut til..

Ellers takker vi pent for Spellemanns nominasjoner, men blir slett ikke fornærmet om John Olav & Gjengen og Stein Torleif Bjella får seg en harpe eller to hver.

Vi gleder oss stort til å se dere som skal på konsert nå i februar og mars, og skulle det være utsolgt der du bor, så fortvil ei, året er langt!

Deres,

DDB