Hei og takk for oss…

«Tidsmaskin» ute nå

Hei venner av god rock!

 

Det er med glede og stolthet vi presenterer vårt nye album ”Tidsmaskin”.  11 nye låter i umiskjennelig Dumdum tradisjon, men også med avstikkere inn i musikalske landskaper vi ikke har besøkt før. Foruten singelen ”Snø På Mars” innholder albumet låter vi har spilt på konsert den siste tiden, som ”Gutten I Røyken” og ”Nådeløs”. Ellers er det lystig rock’n’roll i ”Vildensky”, klassisk popmusikk i ”Slinger” (nei, det er ikke en vals) og et slags psykedelisk Shadows i ”Smoking”. Og mye mer.

”Tidsmaskin” er innspilt over en lang periode i Svenska Grammofonstudio i Gøteborg og Amper og Malabar i Oslo og er produsert av vår trofaste våpendrager Yngve Leidulv Sætre. Vi har fått kyndig musikalsk hjelp av  gode venner, først og fremst Mikael Lindqvist som har traktert tangenter av ymse slag og maltraktert en del andre ting.

”Tidsmaskin” er også tilgjengelig i et begrenset opplag med to låter ekstra for dem som synes at 11 ikke er nok. Og, ikke minst, albumet kommer også som et dobbelt vinyl album for nostalgikere, lyd freaks og generelle nerder. Sånne som oss, med andre ord.

I februar legger vi ut på turné og gleder oss som barn til å spille nytt og gammelt i skjønn forening over det ganske land. Datoer blir offentliggjort på www.dumdumboys.no om et par uker.

DDB